Sivut

perjantai 14. lokakuuta 2016

BB = Bun & Bomber


Tänä syksynä oon huomannut että tosi usein mulla on päälläni luottoasu, boyfriendit tai mustat farkut, neule, bomber, korolliset nilkkurit ja hiukset rennosti pikku-myy-nutturalla. Tää kokonaisuus on mulle jotekin niin turvallinen, nuttura-kampaus on mun tavaramerkki ja nutturan kireydestä kaverit näkee millaisella päällä olen. Nuttura on ihanan helppo kampaus, varsinkin kun omaa luonnonkiharat hiukset, se menee melkein minkä asun kanssa, ja töiden jälkeen nuttura niskasta on helppo siirtää tuonne päälaelle
Osa teistä varmaan muistaa IN&IN-postauksen jossa harmittelin etten oo löytänyt täydellistä bomber-takkia itselleni, syksyn alussa löysin itselleni sen. Tää on ollut koko syksyn aktiivisessa käytössä ja touhua on riittänyt niin paljon että ei olla keretty ton vakkarikuvaajan kanssa kuvaamaan tätä.
Meitsi lähtee nyt lataamaan akkuja huomista ja tulevan viikonlopun työurakkaa varten, kunnon yöunia ja aamupalaa tarvitaan koettelemusten selviämiseen.
Hyvää viikonloppua kaikille !

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

  1. Ompa kiva asu!! Se on ihan parasta, kun on joku tollanen luottoasu, missä on hyvä olla! :) Ja on kyl makee toi sun bomberi :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. siis ihan tosi kiva asu! <3 tuo laukku näyttää ihan täydelliseltä! :-)

    http://olderthanyesterday.blogspot.com

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !