Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

NYC - we are coming

New York, Yhdysvaltojen iso omena ja kulttuurien sulatusuuni. Jokainen pieni tyttö tai poika on unelmoinut matkasta New Yorkiin, häämatkalle, shoppailureissulle tai muuten vain tutustumaan tuon omituisen mutta ihanan maan kulttuuriin.
Pari viikkoa sitten kaverini laittoi viestiä ja kertoi että minä, Iina ja Minja kolme parasta kaverusta lähdemme viikoksi New Yorkiin Iinan poikaystävän kanssa. Iina oli nimittäin voittanut Cosmopolitan-salaatin järjestämän kilpailun ja pääsee lähtemään kolmen kaverinsa kanssa New Yorkiin viikoksi.
Tähän postaukseen olen kerännyt omia ja tyttöjen fiiliksiä, mitä haluamme nähdä New Yorkissa viikon aikana
Empire State Building - Kyseinen pilvenpiirtäjän on New Yorkin ensimmäisiä pilvenpiirtäjien ja sen katolta näkee melkein koko kaupungin. Halu päästä näkemään nuo näkymät ja tietenkin ottamaan Iinasta ja Tommista pusukuva on suuri jokaisella meistä.

9/11 memorial ja museo - 11.9.2001 tapahtuneen WTC-tornien sortumisessa surmansa saaneiden muistomerkki on pakko nähtävä, samoin museo jossa käsitellään asiaa. Olemme kaikki asiasta kiinnostuneita ja haluamme nähdä paikan jossa on ollut joskus niin paljon surua kunnioittaaksemme heitä jotka menettivät henkensä.

Isot ostoskeskukset ja pienet kivijalka putiikit - Tietenkin naisina haluamme shoppailla mahdollisimman paljon että matkalaukkujen painorajat paukkuvat. New Yorkissa on juuri Black Friday kun olemme saapuneet sinne ja joka puolella on jäätävän isot alennukset, ja sekasorto, ihanaa !

Brooklyn Bridge - Yksi Yhdysvaltojen vanhimmista riippusilloista ja on näkemisen arvoinen paikka, täälläkin varmaan parit pusukuvat on otettavat pariskunnan toimesta.

Central Park - Keskuspuisto... Mä jo pystyn kuvitteleen asukuvien ottamista tuossa ihanassa puistossa kuunnelleen kaupungin hulinaa ympärillä. Kuulemma Central Parkissa on todella paljon katutaiteilijoita joiden töitä haluan vaan päästä näkemään, jos he ovat ulkona vielä tuohon aikaan vuodesta.

Diiva ostoskadulla miljoonien kauppakassien kanssa - Tämä on Minjan yks haaveista nähdä, kunnon diiva kävelemässä ostoskadulla kymmenien paperiostoskassien kanssa tuskaisena matkalla kotiin päin tai seuraavaa putiikkia kohden.

Vapauden patsas - New Yorkin tunnetuimpia maamerkkejä ja Yhdysvaltojen yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Tämä on sellainen että haluaa nähdä sen omin silmin.
Me olemme valmiita valloittaa New York, onko New York valmis meille ?


<3:lla Jonna

2 kommenttia:

  1. Vau miten hieno tilaisuus avautunut jonkun kilpailun kautta. Oon vähän kateellinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tätä pysty itse ymmärtämään ennen kuin pääsee lentokentälle :)

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !