Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

AUTUMNAL SUNDAY

Hyvää sunnuntaita kaikille ! Käytiin tänään mun vanhempien luona juhlimassa isäni synttreitä ja porukoita oli tosi ihana nähdä pitkästä aikaa. Äiti oli laittanut ihan parastaan, tehnyt ihanaa ruokaa ja leiponut vielä täytekakunkin. Oli hyvä lähteä tyytyväisenä omaa kotia kohti mahan viereen lepäämään. Vaikka on kokki ammatiltaan ja osaa maustamisen salat niin silti äidin ja mummun ruoat voittaa kaikki gourmet-ruoat, rakkaudella tehty ruoka on parasta sydämelle näin sanoo ne ammattilaiset.
Tämä kyseinen asu valikoitui mun tämän alkusyksyn lemppariasuihin. Hattu-mekko-yhdistelmä on mun silmään todella hyvän näköinen ja tähän yhdistettynä nahkatakki, nilkkurit ja isompi laukku niin asu menee edustuksessa kuin myös tämmöisenä vapaa-ajan asuna.
Tuo hattu saapui postissa pari päivää sitten ja sehän päätyi tietenkin heti kokeiluun ja vähän väljästä koosta huolimatta olen rakastunut, samoin nuo aurinkolasit veivät mun sydämen erilaisella nenätuella
Mitäs te pidätte kyseisestä asusta ?
Illaksi olisi vielä suunnitteilla avokin ja Minjan kanssa pizzan tekoa ja mukavaa sunnuntai-illan viettoa.

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle !

<3:ll Jonna

2 kommenttia:

 1. Todella kivasti yhdistetty asu, mekko ja hattu toimii todella hyvin yhdessä! Kuvista välittyy ihanan syksyisen tunnelma :)

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin pidän tuosta yhdistelmästä tosi paljon :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !