Sivut

perjantai 19. elokuuta 2016

THAT ONE BAD DAY

Jokainen joka siellä ruudun ääressä lukee tätä postausta nyt voi samaistua tähän tunteeseen: aamulla heräät, teet perus aamurutiinit ja tajuat et tänään on tulossa tosi huono päivä... Heti herättyä kaikki menee mönkään, aamukahvi maistuu pahalta suussa, meikkaaminen ei onnistu, lämmin vesi loppuu kesken suihkun, hiukset ei taivu  miten haluaisit, sunnuntaiköröttelijät ovat liikenteessä ja varmistavat että myöhästyt vielä enemmän vain töistä ja kun työpaikalle saavut toivot vaan että saisipa jo lähteä kotiin.. Mulle on tälläisiä päiviä sattunut jo kuluneen kuukauden aikana jo liian monia !
Mä oon yrittänyt jo pitkään keksiä että miten saisin itseni asennoitua tämmöisinä päiviä kun sängystä nousemiseen motivaatio pyöriin nollissa ja pohjamudissa, ja nyt vihdoin ( ! ) oon semmoisen löytänyt.
Huonon päivän saa nopeasti muutettua kun valitsee päälleen kaikista mukavimmat farkut ja lainaa poikaystävän pehmeintä collegea, heittää neutraalin väriset kengät jalkaan, hiukset osittain nutturalle ja meikiksi valitsee vaan ripsivärin ja hennon värisen huulipunan tuomaan vähän väriä harmaaseen päivään.
Tämä asua on sellainen jonka haluaa pukea työpäivän päätteeksi ja lähteä kaverin kanssa kaupunkiin kahville purkamaan huonon päivän kommelluksia.
Minkälaisia teidän huonojen päivien asut yleensä ovat ?

Hauskaa viikonloppua kaikille ! :)

<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !