Sivut

tiistai 30. elokuuta 2016

IN & IN

Heipat vaan kaikille ! Oon tässä lähiaikoina lukenut blogeista paljon näitä IN & OUT postauksia ja itselle on kehittynyt semmoinen idean jyvä päähän että rupeisin itsekin kirjoittelemaan näitä, omia mielipiteitä mitkä asiat ovat tällä hetkellä omasta mielestä pinnalla ja mitkä uppeluksissa, vaan ilman niitä uppeluksia.
Tää on tämmöinen kokeilu ja kommentoikaa ihmeessä jos tykkäsitte niin voisin alkaa tehdä näitä sit enemmänkin :)
oliivin vihreä
Itse olen nyt loppukesän aikana rakastunut lopullisesti tähän oliivin vihreään, se sopii melkein joka ikisen värin kanssa mitä omaan omassa vaatekaapissani ja sillä saa mukavasti sitä pientä väriä asuun kuin asuun ja kun tämä väri ei rajoitu ainoastaan takkeihin tai paitoihin vaan väri on ihana mekoissa, asusteissa, housuissa yms.
mutsifarkut
Nämä ihanat kaksi lahkeiset keksinnöt mitä äitimme käyttivät omissa nuoruuksissaan. Ehkä maailman mukavimmat päällä, istuvat liiankin hyvin että unelta tuntuu ja sopivat kaiken kanssa. Nämä farkut voidaan pukea joko hupparin ja tennareiden kanssa tai sirojen korkojen ja satiinipaidan vaihtoehtoisena kaverina mustille pillifarkuille. Olen kokeillut parit mallit ja rakastunut mutta omat täydellisyydet ovat vielä hakusessa.
hupparit
Hupparit ja college-paidat ovat tekemässä rytinällä mun mielestä paluuta. Rohkeimmat pukevat hupparin juhlavan hameen kanssa ja toiset pysyvät tutuissa ja turvallisissa vaihtoehdoissa; farkuissa ja college-housuissa. Huppariin yhdistää nahkatakin, farkut ja pienellä korolla olevat bootsit niin asennetta hihkuva rentoasu on valmis ;)
Bomber
Bomberit ovat pikkuhiljaa tehneet itselleen tilaa tämän päivän katumuodissa ja tänä kesänä mitä olen ulkona liikkunut ja netin palstoja selaillut niin nyt se on lyönyt itsensä jokaisen tytön halutuimmaksi takiksi ja ihan syystäkin. Värejä ja kirjailuja on moneen makuun samoin materiaaleja ja pituuksia. Jokaiselle löytyy oman näköinen. Tämänkin suhteen oma täydellisyyteni piileksii vielä jossain putiikissa, syksyn ostoslistalla ;)

Mitäs piditte tämmöisestä postauksesta ? Pitäisikö näitä tehdä lisää ?

Kaikki kuvat löytyvät Pinterestistä

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

 1. Hoh! Itselläni myöskin näistä joka ainoa tällä hetkellä ehdottomasti suosikkeja! Kaikki muut mun vaatekaapista jo löytyykin, paitsi noi ihanat mutsifarkut. Hitsi, jos vaan jostain löydän..
  Superkiva postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla että muiltakin löytyy näitä mieltymyksiä, hyvä kuulla että pidit postauksesta että voin toteuttaa useamminkin näitä :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !