Sivut

maanantai 22. elokuuta 2016

#19

Heipat vaan kaikille ! Viikonloppuna juhlittiin meitsin 19-vuotis synttäreitä rakkaimpien kavereiden kesken. Suunnitelmana oli että lauantaina jolloin oli virallinen päivä kokoonnutaan porukan kanssa Oonalle joka oli muuttanut takaisin Vantaalta Hämeenlinnaan ja aloitellaan porukalla siellä. Sovittiin että mennään nyyttäri meiningillä, Oona oli tehnyt aivan mahtavia piirakoita, itse tein spesiaali kana-salaattia, Iina ja Tommi toivat kakkua ja porukalla tehtíin boolia.
Illan suunnitelmina oli lähteä keskustaan juhlimaan ja olin varannut meille liput Uppiin jossa oli lukiolaisten järkkäämät kesän lopettelu bileet joissa Mäkin piti esiintyä. Sinne päästyä tajusimme että asiakaspalvelun laatu oli käsittämättömän huonoa niin siirryimme Iskelmäbaariin jatkamaan juhlintaa.
Kuvissa näkyvä laukun tilasin itselleni netistä synttärilahjaksi itselleni. Tässä iässä on helpompi ostaa lahjat itse kun ei halua toivoa keneltäkään mitään. Minulle riitti lauantaina ihan vain sen että sain rakkaat kaverit lähelle ja vanhempien kanssa kakkukahveet, 19-vuotta on kuitenkin omasta mielestä turha ikä joka on vain pakko saavuttaa.
Voin vain kiittää kaikkia kavereita että olivat mukana ja tekemässä synttäreistä parhaimpia koskaan. Rankkaa tuo juhliminen oli kyllä koska sunnuntai menikin sitten sängyssä maaten ja ladaten akkuja tämän viikon työputkeen.

Hyvää alkavaa viikkona ! :)

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !