Sivut

maanantai 18. heinäkuuta 2016

PLAYSUIT AND VINTAGE TRAINS

Heips rakkaat !
Mulla on ollut nyt blogin puolella todella hiljaista koska oma koneeni joutui huoltoon ja luvatun neljän viikon sijaan kone seikkaili Saksassa asti kaksi kokonaista kuukautta.. Pieni turhautuminen siinä jo iski ja kun kuudennen kerran soittaa Anttilan asiakaspalveluun niin johan alkaa tapahtua, sain vihdoinkin noutaa koneen postista ja rikkoa blogi-hiljaisuus.
Tässä valmistumisen jälkeen on tapahtunut kaiken laista.. Yksi työkavereistani menehtyi, poikaystävä rikkoi itsensä joka vaikuttaa omaankin elämään todella radikaalisti, töitä painetaan niska limassa kun muut ottavat aurinkoa rannalla, parhaat kaverit muuttivat molemmat omilleen ja itsellä asuntokuume nostaa päätään ja lämpöä riittää koko loppukuulle ! :)
Me J:n kanssa pyörähdimme tänään mielenkiinnosta Hyvinkäällä Suomen Rautatiemuseossa katsomassa historialisia höyryvetureita, joo kuulostaa tylsältä mutta tämmöisenä historiahiirenä todella kiinnostavaa, seuraavaksi pitäisi äijä houkutella lähtemään Turkuun merimuseoon
Playsuit - Mango Bag - H&M Shoes - Zara Sunglasses - ?
Täytyy sanoa että pyörätuolin kanssa tuolla liikkuminen oli erittäin vaikeaa, vanhoja raiteita joka puolella joiden yli ei oltu tehty mitään tasoja, paljon vaikeasti ylitettäviä kynnyksiä yms. Lasten rattailla nämä menevät kun lapsi kestää pienet kolaukset mutta pyörätuolilla liikkuessa täytyy varoa liiallisia tärinöitä joten pientä turhautumista ilmassa.. Mutta muuten reissu oli todella mahtava ja erilaisempi vapaapäivä.
Mä olen nyt tänä kesänä täysin rakastunut näihin playsuitteihin, ihana vetää vaan kaksilahkeinen yksi kokonaisuus päällä tämmöisillä helteillä ja ne on niin muunneltavissa, koroilla, meikillä, kampauksella ja asusteilla näistä saa juhlavan ja tennarit jalassa todella käytännöllinen kaupunkiasu. RAKASTAN !

<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !