Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2016

Summerdress

Hei rakkaat ! Mites teidän vaput meni ? Itse oleskelin töissä tyytyväisenä mutta kyllä sitä juhlimaan kerettiin myös. Tavalliseen tapaan käytiin sunnuntaina perheen kanssa Aulangolla syömässä, tän vuoden poikkeuksena oli että olin itse osallistunut ruokien tekoon ja hyppäsin sunnuntaina suoraa keittiöstä saliin asiakkaaksi.
Mulla alkais parin tunnin päästä koulu, meidän kansainvälisen keittiön kurssi järjestää jonkun kansainvälisen tilauksen. Noita tilauksia on mukava järjestää mutta kun koulu loppuu siinä kymmenen yhdentoista aikaan niin ysin aikoihin motivaatio alkaa loppumaan. Mutta vielä kuukauden verran koulua ja sitten ammattilakki päässä poistutaan kouluelämästä aikuisuuteen.
7
mekko / nahkatakki H&M / laukku Oona's / balleriinat Kookenkä
Tuo mekko on mun luottovaatteita näin kesäsillä säillä, syynä siihen voi olla tuo pirteä väri ja liehuva helma. Loppu keväästä ja kesäisin mä saan hirveät tyttömäisyys kohtaukset että julistan rakkautta mekkoja, pitsiä, kukkakuvioo ja värejä kohtaan. Onko muilla tämmösiä kohtauksia ?

Mä tästä rupean nyt pakkailemaan kamoja kasaan ja lähtemään bussille päin ja kouluun veitsen kanssa leikkimään.

<3:ll Jonna


4 kommenttia:

 1. Onpas hieno maisema, ihan tyyni järvi/meri ja auringonlasku... <3 Jotenkin ihanan kesäistä :-) Tuo asukin on nätti! Ja joo mulla tulee sama juttu pukeutumisen kanssa.. :-D

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta, ihana kuulla etten ole yksin tuon tyttömäisyyskohtauksien kanssa :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !