Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

KAUNEUSTRENDIT KEVÄÄLLÄ 2016

Heippa rakkaat ! Nyt voi oikeasti sanoa että kevät on täällä: ulkona on yli 10astetta lämmintä, aurinko vaan paistaa, lunta ei ole missään ja luonto alkaa saamaan väriä, aivan mahtava !
Kevään puhjetessa huomaan taas löytäväni itseni kauneus ja muoti blogeista etsimässä tärppejä kevään trendeistä ja ajattelin jaella niitä myös teillekin tänne päin.

Syksyllä yksi isoin kauneustrendi oli heleä iho joka ei myöskään kevään tullessa karsiudu pois. Meikkipohja koostuu erilaisista ohuista tuotteita joiden kerrostaminen ei kasvoilla näy.
Ohuehko meikkivoide, hyvä ja kerrostuva peitevoide, luonnollinen poskipuna ja aurinkopuuteri sekä hyvät siveltimet ovat hyvä lähtö kohta. Kadulla näkee välillä ihmisiä jolla on avain liian luonnottomat värit naaman laitettuna että tekisi mieli vaan antaa meikinpuhdistus ainetta.
Sininen väri on ollut jo hetken aikaa pinnalla mutta tänä keväänä voi oikein kunnolla räväyttää luvan kanssa. Yhdessä vaiheessa sininen rajaus silmissä oli se juttu mutta nyt väri levitetään mattana kokonaan liikkuvalle luomelle ja silmän alus jätetään ilman mitään. Väri sininen on yksinään niin voimakas että se ei tarvitse kaverikseen edes ripsiväriä.
Kevään huulitrendi koostuu kahdesta asiasta: persikan värinen nude ja nestemäinen matta huulipuna, näillä ei voi mennä mönkään. Monet meikkimerkit ovat tuoneet markkinoille omat nestemäiset huulipunat ja Kylie Jenner on luonut oman mallistonsa näistä huulipunista joiden kestävyys ja koostumus huulilla on kuulempi parempi ja kevyempi kuin normaalilla punalla. Itse en ole vielä kokeillut näitä mutta kyllä vielä kerkiää, en ole löytänyt vielä sitä omaa merkkiäni.
Viime vuosina keskijakaukset ovat vallinneet mutta tänä keväänä tulee sivujakaukset takaisin. Pitkät otsahiukset voi vetää taas sivulle joko ihan kädellä vetäen ja lakkaa tai suolasuihketta tai pinnillä kiinnittäen. Toinen hiustrendi on polkka ja luonnolliset kiharat. Olen itse miettinyt tuon pitkän polkan leikkaamista ja luonnonkiharat hiukset omaavana tämä luonnollisuus on ihan mahtavaa, suoristusrauta taitaa jäädä hetkeksi lepäileen.
Mitkä näistä trendeistä oli teidän mieleenne ? Mitä pidätte muutenkin tälläisistä postauksista ?

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

  1. Tämmöiset postaukset on todella kivoja, joten lisää ehdottomasti :)


    ♥ Vilhelmiina Lyydia
    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !