Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

STRESS AND MORE STRESS

Heipat kaikille täältä sairasvuoteelta ! Viikonlopun oon potenut aikamoisen kuumeen ja flunssan kouríssa ja nyt olo on parempaan päin pikku hiljaa että selviäisin huomenna Tampereelle töihin.

Mulla on tällä hetkellä viimeinen työssäoppi menossa ja mä päädyin Tampereelle Ravinteli Huberiin topiin, tää rafla on oikea kunnon pihvipaikka, jos on pihvin ystävä niin tää on sun mestas.
Tää paikka on tosi mukava mutta samalla stressaava, kolmannen vuoden opiskelija kun on niin vaatimukset ovat todella korkealla ja kun ei ole päässyt vielä sisälle hommaan niin on yhtä pihalla kuin lumiukko. Stressitasotnousee
Seuraavana mielessä pyörii jatko-opiskelut.. Mä en osaa päättää mitä elämälläni haluan tehdä vaikka tiedän että kokin hommat ei innosta enää 20vuoden päästä. Päässä on pyörinyt medianomin koulutuksesta merenkulkuun ja merenkulusta radiotyön kautta poliisin ammattiin. Vaihtoehtoja on ja ennakkotehtäviä on kasapäin ja kaksi viikkoa aikaa tehdä niitä.
Muutenkin hirveät kasat koulutehtäviä painaa harteita ja näin kipeenä ajan olisin voinut käyttää paremmin niiden tutkimiseen kuin netflixin katsomiseen..
Oonko ainoa joka potee hirveää paniikki-stressiä jatko-opinnoista ja koulun viimeisitä kuukausista. Vaikka luulisi että koulun viimeiset kuukaudet menee vähän laiskotellen niin kuitenkin stressitasot nousee.
Vielä keväällä olisi edessä SakuStarssit Espoon Omniassa jossa osallistun kakun koristeluun Sellossa ja omaan sarjaani: Taidetta 2 tunnissa. Sitten olisi töiden hakua, valmistuaisten järkkäämistä, asioiden järjestämistä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Hyvää Pääsiäistä kaikille !

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

 1. Välivuoden tai vaikka kahden pitäminen ei ollenkaan ole huono idea mikäli ei tiedä mitä haluaa :)

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välivuoden pitäminen päätyi tulevaisuuden suunnitelmaksi, vielä on aikaa opiskella :)

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !