Sivut

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

PROJEKTINA BLONDI

Heipsansaa ihanat ! Tuossa syksyllä mä sain päähän pistoksen että nyt on pakko kahden vuoden jälkeen alkaa vaihtaa hiusten väriä ja silloin aloittelin tämmöistä projektia. Silloin syksyllä meillä oli koululla kampaamo-puolella hiusten värjäyksen todella edullisin hinnoin ja käväisin heidän luonaan vetämässä ensimmäiset vaaleat raidat päähän ja tuossa viime viikolla kävin toisen kerran ja perään vedettiin platinablondi väri päälle..
.. No platinablondin seurauksena hiusten juuresta tuli erittäin vaalea ja latvoista joissa on vielä ruskeaa sävyä muuttuivat hiukan oranssiksi ja kellertäviksi. Miten meni näin omasta mielestä ?
Ennen seuraavaa värjäystä mulla on toinenkin projekti, omaan luonnonkiharat hiukset ja ne ovat jo luonnostaan sellaiset huokosevat ja hamppumaiset ja tietenkin värjäysten seurauksena latvathan tuossa kärsii niin hiusten niin sanottu "parantaminen"
Onneksi on kehitelty kaikki mahdolliset color maskit ja shampoot joilla voi taittaa tätä väriä haluttuun suuntaan. Tällä hetkellä käytän pelkästään platinoille ja blondeille hiuksille tarkoitettua shampoota ja tehohoitoaineita.
Onko teille lukijoille sattunut jotain mokia hiustenvärjäyksestä ja kumpi sopii mulle paremmin, blondi vai brunette ?

<3:lla Jonna

2 kommenttia:

  1. Siis koulussa värjätty ensin raidat, sitten uudelleen toiset raidat ja samalla kertaa vielä vaalennettu raitojen perään? Vai itse vaalensit? :-) hyvältä silti näyttää, latvaan kannattaa niitä silver tuotteita pitää vaikka tunti, että tarttuu, väri on vielä sen verran punakka ettei oikeestaan vaalene ilman yhtä vaalennuskertaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ammaattikouluni parturi-kampaamo puolella raidotettu kahdesti, sitten itse vaalennettu, projekti on vielä kesken joten vaalennus-kertoja on tulossa vielä

      Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !