Sivut

torstai 10. joulukuuta 2015

Yövirkun pelastus

Hellurei !  Viime postauksessa puhuin näistä vinkeistä miten voi selvitä huonoijen tai lyhyeiden yöunien jälkeisestä päivästä, mulla kun tässä työssäoppimisen ajan on noi yöunet jääneet niin näillä vinkeillä oon yleensä jaksaa aamulla purjehtia töissä. Itsellä oon huomannut että työ- tai koulupäivän aikana hiukan piristyy mutta se ei pitkälle kuitenkaan kanna, oonko ainoa joka on huomannut tämän ? Silti nämä ohjeet ovat tulleet tarpeeseen, varsinkin perus teoriapäivinä !

No niin, jos hypättäis niitten vinkkien pariin:

Asenne, yritä hyväksyä se että viime yönä kertyi vähäiset unet ja väsymys painaa, olet ehkä ärtynyt tai nukahdat koulussa tunnilla, selitä läheisillesi miksi näin on, he ymmärtävät varmasti.
@weheartit
Rutiinit, seuraa normaalin päiväsi rutiineja, herää normaalisti, syö normaaliin tapaan, harrasta kevyttä liikuntaa ja yritä pitää päiväsi normaaleissa rutiineissa mutta päivän suunnittelussa muista ottaa huomioon energiavarasi, mitä jaksat tehdä ja mitä et.

Liika kofeiini, liiallinen kofeiinin käyttö tämmöisinä päivinä on turhaa, esimerkiksi energiajuomat ja runsas kahvin määrä nostaa energiatasot niin hetkeksi niin ylös että niiden laskeuduttua olet entistä väsyneempi. Juo normaali määrä kahvia mitä vetelet normaaleinakin päivinä ja yritä olla ottamatta päikkäreitä jos ne eivät ole välttämättömät koska pikkuisetkin päikkärit vaikuttaa uniryhtmiin.
Vesi, juo vettä ja rasvaa ihosi kosteusvoiteella. Näin saat peitettyä hiukan väsymystäsi. Kosteutettu iho on raikkaamman näköinen ja vesi virkistää muutenkin koko kehoasi väsymyksessä.

Peitä tummat silmänaluiset, ristiriitanen vihje ensimmäisen vinkin kanssa. Ensiksi pitää hyväksyä ongelma ja sitten yrittää peittää se. Salaisuus on se että kun et nää väsymystä kasvoiltasi joka kerta kun katsot peiliin et ajattele sitä niin paljoa vaikka väsymys painaakin. Muista myös laskea silmien turvotusta sekä käyttää oikeanlaisia tuotteita.
@weheartit
Tälläisiä vinkkejä löytyy mun takataskusta huonojen öiden jälkeisiin päiviin, millaisia niksejä teillä on samanlaisiin tapauksiin ? Kommentoi alle !

Hyvää viikonloppua !


♥:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !