Sivut

torstai 3. joulukuuta 2015

Weeks in Helsinki

Heipat vaan kaikille ! Erittäin epäsäännöllinen bloggaaja ilmoittautuu. Blogin kirjoitus on taas jäänyt sitten huolella, huomannut että viimesten kuukausien ajan koulu on todella vienyt kaiken mun ajan. Koulusta kun on päässyt on ollut jo pimeää eikä kotonakaan ole hirveämmin aikaa vietelty kun on juostu paikasta toiseeen.
Lupailin tuossa syys-lokakuussa taas turhia että joo blogi heräilis taas mutta oon huomannut että ei mulla oikein oo mitään postattavaa ton pimeyden ja kuvaajan puuttumisen takia..
Nyt mulla on käynnissä neljän viikon työssäoppi Vantaan hotelli Rantasipi Airportissa, toinen viikko on jo loppusuoralla ja viikonloppu häämöttää Hämeenlinnassa. Ehkä viikonloppuna saisin napsittua semmoset lämpöset asukuvat kun flunssa painaa pahemman kerran vaikka voiton puolella ollaan.
Nyt täytyy siirtyä tuonne unien maailmaan, aamuilla olisi aamuvuoro kahdeksalta odottamassa, seitsemän tunnin unien ja kahdeksan tunnin vuoron jälkeen on hyvä mennä takaisin nukkumaan ja viikonloppuna saa nukkua lisää, onneksi ! Viikonloppuma yritän palailla sorvin äärelle ja pyöritää asupostauksen ;) 

<3:lla Jonna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !