Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Independence day weekend

Hellurei ! On viikonloppu ollut aika täynnä touhua, menoa ja velskettä, nyt on vihdoin aika rauhoittua ennen taas alkavaa työviikkoa Vantaan suunnilla. Mitähän kaikkea on taas viikonlopun aikana kerennyt tekemään..? Ainakin kävin Ideaparkissa vähän tuhlaamassa rahaa ja syömässä hyvin Tampereen Koskarissa sellaisena extempore-keksintönä, ajanut satoja kilsoja autolla ympäriinsä ihan huvin vuoksi, nähnyt kavereita ja tuulettanut päätä oikein kunnolla, teatteri harkoissakin käyty ja kahvilla parin hyvän kaverin kanssa.
  Nythän elellään joulukuuta, tuo niin sanottu "joulumieli" on mulla taas niin hukassa kivien ja kantojen alla tuon sateisen sään takia, kun ei oo lunta ei oo joulufiilistä.. Muutenkin oon vähän kaamosmasennuksesta kärsivä ihminen, tää valon puute on niin hirveää kun aamusin menet kouluun tai töihin ja pääsen sieltä niin rupee hämärtyyn jo.. Erittäin ahdistavaa. 
Myös vähäiset yöunet painavat niin vielä luonnon pimeys ei yhtään auta asiaan, multa löytyy parit vinkit lyhyeiden yöunien varalla, miten selvitä päivästä huonon yön  jälkeen, olisitteko kiinnostuneita näistä tärpeistä ?
   Tälläisinä pimeinä aikoina yritän löytää sitä valon kipinää kirjoista, lämpimästä teestä, kynttilöistä, vihatuista jouluvaloista, musiikista ja arjen ihan pienistä iloista. Olenko ainoa joka kärsii kaamosmasennuksesta ja jos en niin miten te muut yritätte hylkiä tätä pimeyttä ?
 

♥:lla Jonna

1 kommentti:

  1. Kauniita valokuvia! Niissä on ihanan jouluinen tunnelma <3 Mua ainakin kiinnostais noi vinkit lyhyisiin yöuniin liittyen :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !