Sivut

maanantai 21. joulukuuta 2015

Gray christmas and black skirt

 Heippodei kaikille ! Jouluun kolme päivää ja täällä Kanta-Hämeessä joulu taidetaan viettää harmaissa oloissa ja ei näy lunta eikä pakkasta sitten mailla halmeilla. Yleensä lumi-kylmä-märkä-vihaajanakin alan jo ikävöimään lunta ja sitä pakkasta, tulisi edes vähän jouluinen fiilis vaikka tänä vuonna on kokeilussa olla joulu töissä.
 Tänä vuonnakin joululoma aloiteltiin jo tuossa torstaina tosi hyvissä tunnelmissa nimittäin työssäoppimispaikaltani Vantaalta poiki keikkahommia ja työvuoroja on listaan kirjoiteltukkin jo. Mutta loma on tänä vuonna aloiteltu aika rauhaksiin istumalla iltaa kavereiden kanssa, "lapsenvahtina", hyvällä kahvihetkellä kavereiden kanssa ja pientä joululahjojen metsästystä.
Tämmöisellä asulla oltiin siis tänään liikenteessä. Ulkona on sen verta lämmin että voi hameen vetää rohkeasti ohueiden sukkisten kanssa eikä edes palele. En oikein ymmärrä mun ajatuksen kulkuakaan, silloin kun on kylmää ja ankeaa haluan vetästä mekkoja ja hameita päälle jotka ovat kaikista epäkäytännöllisimmät tämmöisillä säillä, oon vähän omituinen..?
takki M&S huivi/hame Ginatricot neule Cubus kengät Converse
Mitäs te tykkäilet tämmöisestä harmaiden säiden hameasusta ? Onko muilla tämmöisiä mielitekoja pukeutua mahdollisimman epäkäytännöllisesti näillä säillä ? 

Hyvää joulun odotusta ! 

♥:lla Jonna

2 kommenttia:

  1. Ihana asu! Tykkään varsinkin tosta hameesta, iteltä taitaa löytyä samanlainen. ;-)

    aboutmylife-peppi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvin sopii sulle! :) Kiva takki♥

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !