Sivut

perjantai 2. lokakuuta 2015

2015 syksyn kauneustrendit

Hei ! Aina näin syksyllä eksyn tuonne Pinterestin ihmeelliseen maailmaan inspiroitumaan ja päivittämään päätä syksyisemmäksi. Tietyt kauneustrendit on tänä syksynyt noussut tuolta Pinterestin puolella ja löysin ranskalaisen naistenlehden artikkelin tämän vuoden syksyn kauneustrendeistä ja huomasin että kaikki listatut jutut näkyvät todella hyvin tuolla netin puolella.
Ajattelin listaille teille noita trendejä, viime syksynä julkaisin postauksen 2014 vuoden syksyn trendihuulista, joten jatketaan tänäkin syksynä näillä.

1. Tummat ja marjaisat sävyt 
Luumuun taipuvat värit huulissa ovat tänä syksynä SE mutta jos purppura ei nappaa kuten meikäläistä niin toinen MUST-sävy on marjaisat esimerkkinä kirsikka.
2. Huolitellut ja luonnolliset kulmat
Kulmat saavat olla luonnolliset ja tuuheat mutta silti huoliteltu, siistit ja kiiltävät.
3. Maanläheiset mutta metalliset sävyt 
Tänä syksynä luomivärit ovat kovassa huudossa maanläheisyyttä huutavissa metallinsävyissä. Metallin sävyisten kanssa ei välttämättä tarvitse käyttää rajausta pelkkä maskara riittää ja olet onnistunut.
4. Heleä iho
Tänä syksynä saa unohtaa paksut pakkelikerrokset ja pohjustaa iho hyvin ja korostaa hiukan kasvojen korkeita kohtia.
5. Graaffiset rajaukset
Silmät saa rajaa näyttävästi ja tämä ei tarvitse hirveämmin enää luomiväriä. Näyttävät rajaukset lähtevätkin silmien sisänurkista ja voi myös rajailla luomivakoa.
Mitä näistä trendeistä aijotte kokeilla tänä syksynä? Itsellä ainakin tuo iho on must ja tummat huulipunat tarttuvat kaupoista mukaani samoin nuo metalliset luomivärit iskevät muhun todella hyvin.

Ei kun kokeilemaan ! 

♥:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !