Sivut

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Silence

Hei ! Huomasin että mun viimeisin postaus on julkaistu 19.6. Tää pieni hiljaisuus voi johtua yksin kertaisesti siitä että mulla on ollut koko kesän ihan hirveä kiire, töihin aamulla ennen seitsemää ja sit kahden jälkeen kotiin tekemään kuolemaa ja aamulla uudestaan.
Viikonloput on mennyt rauhallisesti, kieretty autotapahtumia tai vaan hengaamalla kaveriporukan kanssa, kävin mä AC/DCn keikalla kun kotikulmille kerran tulivat. Kahden viikon "loman" pidin Suomi-Saksa-nuorisovaihdon ajan, kahden viikon jälkeen olin niin kuollut että vaan nukuin päivän. Oon myös huomannut että en oo kameraa mukana kuljettanut kun se joko jää auton takapenkille lojumaan tai vie liian ison tilan käsistä.

Tänä viikonloppuna oon juhlinut mun synttäreitä, vihdoin legendaarinen 18-vuotta mittarissa, torstaina virallista päivää juhlittiin käymällä pienellä porukal terassilla ja perjantaina isommalla porukalla siirryttiin katsomaan Hämeenlinnan yötä.
Myös käytiin Jonin kanssa Blockfesteillä katsomassa Cheekin comeback, jätkä veti huikean keikan, aika lailla samaa tasoo kuin vuosi sitten Olympiastadionilla.

Yritän tähän postaukseen nyt kasaa jonkun verran kuvia joita oon otellut kesän aikana, iso osa kuvista puuttuu kun noin kuukausi sitten ostin uuden puhelimen joten suurin osa mun kuvista poistu.

Kuvia vaihdosta, Rengon markkinoilt, ja mun synttäreilt. Mun instasta löytyy enemmän kuvia ja fiiliksiä kesältä : @jonnasof
Mulla on vielä edessä viikko töitä sit palaan omaan arkeeni eli kouluun, sinne onkin jo ikävä kun viimeksi kun olin koulussa kunnolla on NELJÄ kuukautta ! Työt on kyllä maistunut mutta kyllä on ikävä jo niitä luokkakavereita ja ihania hetkiä raivotessa yhdessä pihan perällä.

Tälläinen blogin herätys postaus, yritän saada blogin nyt herätettyy kunnolla kun syksy näin saapuu !
Hyvää viikonalkua !

♥:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !