Sivut

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Some snapshots

Heippatirallaa ! Ajattelin tulla pikaseen jakamaan mun puhelimen muistiin kertyneitä kuvia ennen kuin lähdetään Jn ja parin kaverin kanssa cruisaileen. Lähtöön on pari tuntia joten hommaa vielä on mutta sitä ennen haluan istua koneen ääreen ja kirjoitella teille.
Jälleen kerran mun elämässä on tapahtunut kaiken näköistä ja tulevaisuus on aika vilkasta. Maanantaina on lähtö Ouluun SakuStars-kilpailuihin, sitten parin viikon päästä suuntaan nokkani kohti Unkaria ja Budapestiä kolmeksi viikoksi. Toukokuun viimeisellä viikolla alkaa myös koko kesän kesätyöt. Mutta sitä ennen nautin jokaisesta hetkestä täällä kotikaupungissa.
Uudella päivällä tuli taas vierailtua, pääsin osaksi 500. jaksoa // vähän asun kuvailua // Paljuilua ja saunomista ja muutenkin mökkielämää, lisää edellisessä postuksessa // Junan odottelua 
Sotkussa vierailua // Jäätelöä ja Big Bang Theorya // grillisapuskaa Jn kanssa // Työssäoppimispaikan keittiön ikkunan näköalat
Harmaampaa päivää Top-paikassa // Illan viettoa hyvässä seurassa // Herätyskelloni lauantaisin // Vähän omaa herkkua

Tälläisiä kuvia löytyi mun puhelimesta tällä kertaa, jotenkin näiden kollaasi postausten teko on rentouttavaa kun voi muistella hyviä hetkiä. Mutta se joka vanhoja muistelee saa tikulla silmään. Mä taidan siirtyä tästä nyt suihkuun ja valmistautuun iltaa varten !

Hyvää viikonloppua jokaiselle ! 

<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !