Sivut

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

ei otsikkoa


Tällä hetkellä istun J:llä aamupala pöydässä kahvikuppi ja riisipiirakka edessä viime öisestä kellojen siirrosta selvinneenä. Yleensä kelloja kun siirretään mulla pää reagoi asiaan niin voimakkaasti että turvallisinta olisi nukkua koko päivä mutta tällä kertaa ei oo mitään ongelmaa. 
Jälleen kerran meidän pieni kissa on toiminut tihulaisena ja pureskellut tietokoneen johdon ja tabletti sekoilee niin ainoa vaihtoehto postata on Jn koneella. 
Tän postauksen kuvat ovat parilta lauantailta, aamusin kun ei ole kiire mihinkään ja voi syödä herkullisen aamupalan sängyssä niin on hyvä aika kuvailla yksinkertaisia asioita. Sisäinen kello on kuitenkin mennyt sekaisin viimeiseltä kolmelta viikolta koska herätys joka aamu on ollut viideltä ja viikonloppuna kun yrität nukkua pitkään heräät viideltä, jatkat unia ja lopulta heräät yhdeksän aikoihin ylipirteänä. Onneksi enää neljä päivää työssäoppimista ja pitkä viikonloppu ja koulun keittiö kutsuu.
Mitä tulevaisuus tuo tullessaan ? Mulla olisi edessä yhdet Ylen kuvaukset, synttäribileet, Oulussa Sakustars-kilpailut, Unkarin vaihto ja koko kesäksi töitä ! Oulua ja Unkaria odotan ihan hirveästi, Oulussa nään kaikki mun ihanat kaverit, viime vuoden Sakustars-postauksen voit lukea tästä. Unkarissa pääsen taas tyhjentämään pääni kaikesta stressistä ja kielikylpyyn. Unkarista kerron lähemmin tarkemmin. 

Hyvää alkavaa viikkoa ja palaillaan toivottavasti pian ! 


<3:lla Jonna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !