Sivut

torstai 5. helmikuuta 2015

stress

Heipat kaikille ! Mulla tällä hetkellä painaa hirveä stressi tulevien vanhojen tanssien takia ( kyllä olen amis mutta osallistun lukion kakkosten perinteiseen). Mekko, korut, kengät, meikki ja hiusten laitto on kondiksessa ja maanantaina olisi aika koekampaukseen ja hiusten värjäykseen, tulee hiukan kiire, mutta itse tanssit pelkkänä tapahtumana jännittää kun tajuaa että ei hemmetti, ne on tasan viikon päästä. Meillä on ihan mahtava tanssiporukka ja tiedän että kaikki selviää kunnialla, jatkot onneksi palkitsevat ahkeran harjoittelun ja kiroamisen.
Kaiken kiireen päälle mulla on tulevan näytön suunnittelu ja toteutus poikien kanssa. En tiedä yhtään mihin suuntaan koko näyttö voisi mennä koska parit päivät jotka tällä viikolla keittiössä on ollut niin ollut aika säätämistä.. Työssäoppiminenkin olisi edessä maaliskuussa !
Onneksi kaiken kiireen ja stressin keskellä oon kerennyt piipahtaan taas pitkästä aikaan Ylellä kuvauksissa, siellä jotenkin rentoutuu kun pääsee tutustuun uusiin ihmisiin ja vaan heittäytyyn mukaan.
Lisäksi mulla on kaikkien pitkien päivien piristys: sohva, peitto, suklaata, Gleen jaksot ja viikonloput jolloin saan laskettua stressitasoja. Eiköhän näillä pärjää !


Hyvää loppuviikkoa kaikille !


♥:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !