Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

New Year New Promises

Hyvää uuta vuotta 2015 ! Täällä ilmoittautuu selkä kivuista kärsivä, väsynyt mutta iloinen tyttö.
Eilen juhlittiin vuoden vaihtumista mahtavalla porukalla ja sukat märkinä. Hauskaa oli, muuta en voi sanoo! Valitettavasti mä en ottanut kameraa mukaan, koska pelkäsin sen hajoavan ja olevan koko ajan tiellä.
Mutta ajattelin toteuttaa näin vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi postauksen jossa käsittelen tekemiäni uuden vuoden lupauksia.
Nauti hetkestä. Tämä vuosi on siitä merkittävä että täysi-ikäisyys lähestyy ja edessä tulee olemaan hitaat kahdeksan kuukautta. Koska kuukaudet ovat hitaita ja raastavan tuskaisia, helpotetaan oloa sillä että yritetän nauttia hetkestä, jokaisesta !
Älä laihduta. Olen sitä mieltä että olen sopivan kokoinen. Edellisinä vuosina on tehty lupaus: BIKINIKUNTOON, tänä vuonna ei ! Ole tyytyväinen itseesi ja anna muiden laihduttaa jos heidän oma kuvansa ei kestä ruumista missä he nyt elävät.
Kuva päivässä. Otan ainakin yhden kuvan päivässä itsestäni tai ihan mistä vaan. Voin sitten verrata alkuvuoden loppuvuoden kuviin ja nähdä kuinka vuosi muuttaa.
Etsi inspiraatiota. Välillä voi päivät olla niin ylitse pääsemättömiä että pää räjähtää, silloin aukaise Spotify tai We♥it ja etsi jotain inspiroivaa päivään.

Tälläisiä uuden vuoden lupauksia on mulla. Millaisia lupauksia te olette tehneet ?


♥:lla Jonna
kuvat we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !