Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Nuorisoteatteri PILKE esittää: TURPAKII !

Ketä ovat kiusaajien ja kiusattuen väliin jäävät mitäänsanomattomat tampiot ? Mitä kukin on valmis tekemään tullakseen huomatuksi ? Entä kun paine näyttää ja kuulostaa parhaalta kasvaa liian suureksi ?  Näiden kysymysten vastauksen näytti tänä iltana Parolan ilmasutaito kerhon näytelmä TURPAKII!
Kyseinen näytelmä oli niin sanottu Farssi Yläasteelle ja kannanotto koulukiusaamiseen. Näytelmä sisältää nykyajan teinityyppejä: kiusaaja, näkymätön, kiusattu, nörtti, kaikkien herkku, kanalauma, jokaisessa koulussa on nämä stereotyypit. Vaikka näin vakavasta aiheesta on tehty komedia, silti tarinan opetus menee perille.
TURPAKII!-näytelmä oli täynnä musiikki, nuorta energiaa, luovuutta, heittäytymistä, naurua, tekniikkaa ja osaamista. Uusimmat näyttelijät tuossa porukassa, varsinkin pojissa, saivat heti mun kunnioituksen, he heittäytyivät ja vetivät täysiä vaikka lavalla olivat ensimmäistä kertaa. RESPECT !
Jälleen kerran Karo oli luonut hienon näytöksen apunaan Anniina, ei unohdeta, ja on hienoa nähdä että yläasteelaiset ja lukiolaiset ovat päättäneet nostaa haloon näin arasta aiheesta. Se on elämää ja kaikki miettivät joskus "Olenko tarpeeks, vai pitäisikö olla enemmän?", tämä näytelmä kyseenalaista asian ja kertoi että joskus on vahvuus olla erilainen.
Kuten ennenkin, lopun kruunasi mahtava lopputanssi, suloiset pienet eleet ja se hymy joka jokaiselta tulee kun kumarrukset on tehty, Paras kohta koko esityksestä.
Tänä vuonna en itse päässyt mukaan joka harmittaa vallattomasti mutta mahtava nähdä tuoretta verta lavalla ja parhaat kaverukset olivat ihan liekeissään ja luotuja siihen rooliin joka hänelle on annettu. Mä kiitän Pilkkeen porukkaa tästä illasta ja esityksestä, OOTTE MAHTAVIA  ♥:lla Jonna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !