Sivut

perjantai 4. huhtikuuta 2014

SAKUstars2014 Vaasa

Mä kotiuduin eilen Vaasasta ja päätin vähän levätä ja tulla näin perjantaina kirjoittelemaan teille tuosta Vaasan kisa-reissusta. Kuvia reissusta tuli monta ja niistä on vaikea valita parhaimmat. Tämä on siis todella kuvien täyteinen postaus
Maanantaina lähdettiin puoli kolmen aikaan ajeleen Vaasaan kohti, matka oli todella pitkä ja väsyttävä, pidettiin nelisen taukoa ja kun päästiin Vaasan Ammattiopistolle majoituttiin ja haettiin iltapalaa. Tutustuttiin omaan porukkaan maanantai-illan ja kaikki jännittivät seuraavien päivien kisoja.

 Juuso, Jesse, Miikka ja Karri
Tiistai ja keskiviikko juostiin kirjaimellisesti katsomassa muiden kisoja ja osallistuen omiin, jännitettiin toisten puolesta, ja tutustuttiin aivan mahtaviin ihmisiin päivien aikana. 
Enimmäkseen illat meni sitten juoruten ja laulaen poikien huoneessa muiden kanssa. Tiistaina meilla oli avajaiset, keskiviikkona Kavalkadi ja opiskelijabileet, ja torstaina oli Päättäjäiset ja kotimatka. Eli kaikkea kivaa oli edessä Meidän tanssipoika Jiri

 Oulunpoika Karri ! Eetu ja Karri

 Avajaisissa meille aluksi soitti bändi joka oli kirjoittanut biisin nimeltään "amikset pelastaa maailman" aivan tota Saku varten! Avajaisten jälkeen lähdettiin käymään keskustassa pyörimässä ja hauskaa oli ! Pienet vammat me Eetun kanssa saatiin reissusta mutta se oli ongelmista pienin.
 Meidän tanssi tytöt esiintyi keskiviikkona samoin oli myös bändin esitys, karaoke ja räp. Tanssista ja bändistä saatiin pronssia ja Juuso voitti hopeaa rummuista. kolme kunniamainintaa saatiin myös. Hyvä TAVASTIA !

 Tavastia-band

 Vinkki, parhaat kaverit löytää pukuhuoneesta, niin kuin meidän Turun kaverit Editankeskimmäinen ja Enisanblondi. Ikävä jo !
 Ennen kuin eksyttiin opiskelijabileisiin, jammailtiin savolaisten kanssa ainakin tunti ! Videomatskuu on ! Kiitos heille, ootte mahtavia !!
 Miikka #BRO


 Saatiin myös kuva Vaasan beatbox-mestarin Danielin kanssa !
 Lähdettiin poikien kanssa tutustuun vielä viimeisen illan kunniaksi Vaasan yöelämään.
Rami. Karri, Jomppe, Juuso, Jiri, Miikka ja Jeremias.

Nää neljä päivää oli maailman parhaimmat, sen voin sanoo että he jotka eivät lähteneet mukaan niin ovat jääneet paljosta paitsi
Porukka Vaasassa oli niin iloista, tuttavallista ja vaikka suurin osa oli ventovieraita niin ei tarvinnut kuin moikkaa ja kysyy mistä on niin heti vaihdettiin tietoi ja sit koko kisojen aikana törmäiltiin vähän väliä. Mä sain tuolta niin paljon kavereita ympäri Suomena sekä Tavastialta ja torstaina teki pahaa lähtee ja jättää kaikki tuonne. Kaikkia tulee ikävä ja viimesitään ensi vuonna Oulussa nähdään. Lohjalaisia ainakin käyn ainakin moikkaamassa. 
Kiitos kaikille näistä päivistä ! Ootte mahtavia !
Älä siis ensi vuonna sinä amis mieti lähdetkö SAKUstars-kisoihin, lähde tao jäät paljosta paitsi !

Kertokaa toki jos olitte mukana tuolla !

<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !