Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lovestoori / part 3

Tämä on siis postaus-sarja mun ja Jonin rakkaustarinasta. aiemmat osat voit lukea näistä linkeistä Part 1 ja Part 2
Osa nimistä on muutettu henkilöiden yksityisyyden takia. Julkaisuun on lupa pyydetty Jonilta.

Olin perjantai illan jälkeen niin puulla päähän lyöty että viikonloppu meni vaan katsellen maailmaa vaaleanpunaisen pilven takaa. Maanantaina kuitenkin koulu tiputti maan pinnalle. Jonin kanssa vaihdettiin tiuhaan viestiä facessa ja lopulta vaihduttiin ihan tekstiviesteihin, Jimin kanssa katseita vaihdettiin tunneilla, välkillä ja tavallinen kiusaaminen jatkui kuin mitään ei olis sattunnut ja iltaisin me vaan viestittiin kaikkea hönöä. Se oli niin helppoa aikaa, en puhunut kauheasti muille Jonista jotta Jimi ei vaan kuulisi ja muuttuisi mustasukkaiseksi ja Jimistä en puhunut sen tarkemmin Jonille. mietin että oli niin paljon helpompaa pitää pojat erillään vaikka ei käyty edes samaa koulua, mäkään en joutuisi mihinkään suohon.


Jonin kanssa sitten vietii asioita vähän pidemmälle, nähtii alle viikon puhumisen jälkeen kaupungilla shoppailun ja kahvittelun merkeissä. mä opetin pojalle kahvilakulttuuria, ja puhuin niitä näitä niinkuin oltaisiin tunnettu jo vuosia, Joni vaan kuunteli haltioissaan ja kommentoi välillä. Meillä se ensitapaaminen ei ollut muute mitenkään erityinen. Asiat ja aika rullas vauhdilla eteenpäin ja meillä oli paljon juteltavaa. 
Myönnän kuitenkin kun ekaa kertaa Jonin näin mulla hyppäs sydän puoliks kurkkuun, jännitys oli kauhea ja kädet hikos koko ajan. Sydän hakkas tuhatta ja sataa ja melkein pyllylleni lensin kun linkkuasemalla ekaa kertaa katseet kohtas. 

Ja tänkin tapaamisen halusin tehdä ja pitää salassa.. No kaikkihan tulee joskus julki, ongelmien kanssa...

2 kommenttia:

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !