Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lovestoori / part 2


 Tämä on siis postaus-sarja mun ja Jonin rakkaustarinasta. aiemman osan voit lukea tästä !
Osa nimistä on muutettu henkilöiden yksityisyyden takia. julkaisulupa on pyydetty Jonilta.

Me oltiin siis helmikuun 1. päivänä Tanjalla pienella porukalla paistamassa lettuja. Sinkkuelämä oli siis alkanut joulukuussa ja aikaa oli kavereille vaikka muille jakaa. 
Olin myös pitkään ollut ihastunut yhteen todella hyvään jätkä kaveriin, nimeltään Jimi. Me oltiin todella hyviä frendejä ja tuntui että meistä voisi tulla jotain, oltiin niin samantapaisia ja juttu lensi niin hyvin. 
Kuitenkin tuntui siltä että ei siitä mitään tulisi, niin paljoa oli tapahtunut jouluna, no mähän sydäntäni purkasin muiden joukossa siinä porukalla ja Tanja sitten ehdotti mulle että pyydä tätä jätkää Facessa kaveriks, tää jätkä oli Joni. No mähän otin neuvosta vaarin ja pyysin Jonia kaveriks facebookissa.. Sitten jäätiin odottamaan ja jännittämään että hyväksyykö Joni kaveripyyntöä ja mitä sitten tapahtuu?
Lopulta mun oli aika lähteä töihin...


 Töissähän mulla oli tavalliseen tapaan tylsää, perjantai ja porukkaa ihan hirveesti nurtsilla. Mähän vietän suurimman osan työajasta kirja kädessä. mikäs sen parempaa ? alkuillasta huomasin kuitenkin että facessa oli tapahtunut jotain. Joni oli hyväksynyt mun kaveripyynnön. ja ei kun jutteleen. Heti ekasta hetkestä lähtien juttu luisti kuin öljytty possu jäällä mutta joku toinen jutteli myös mulle samaan aikaan. 
Jimin kanssa vaihdettiin viestiä ja päädyttiin jutteleen näistä ihastumis juttuista ja siitä kun se koulussa koko ajan kiusi mua. Hetken juttelun jälkeen selvis että Jimillä on ollut samanlaisia tunteita mua kohtaan kuin mulla sitä kohtaan jo pidemmän aikaan.. Miks ei mulle ollu kertonut ? Hämmennyin asiasta toden teolla että mä en saanut kunnolla sanaa suusta loppu iltana, kuitenkin olin niin suunnattoman iloinen Jimistä. Sovittiin että voitaisiin katsoa mihin tää juttu veis meitä. 
Myöhemmin kuin miettii olis pitänyt jättää vaan Jimi väliin mutta virheitä tekemällä oppii.
Mutta silloin mä en vielä tiennyt mitä tapahtuu Jonin kanssa...

1 kommentti:

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !