Sivut

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Lovestoori / part 1


ajattelin selventää mun ja Jonin suhteen alkuperiä teille lukijoille näin tulevan vuoden kunniaks. kaikki mitä tekstissä ilmenee on mun näkökulma, ajatus, sun muu ja ovat alkuperäisiä. Jonilta on kysytty lupa julkaisuun ja muiden henkilöiden nimet on muutettu koska tarinaan liittyy muitakin ihmisiä enkä halua loukata heidän yksityisyyttä. Kertokaa mitä piditte tästä ekasta osasta !

Yhdeksäs luokka oli vaihtunut kevääseen, "enää viisi kuukautta peruskoulua ja sitten tää olis ohi", tämä ajatus pyöri kaikkien ysiluokkalaisten mielessä.. "pitää panostaa että pääsee opiskeleen" oli myös päässä ja mä vietin ensimmäisiä sinkkukuukausia. Olo oli helpottunut ja janosin uusia seikkailuja mutta myös hiukan masentunut, niin kuin aina eron jälkeen. Silloin mulla oli suunnitteilla Uuden Päivän näyttelijä kaartiin pyrkiminen ja pieni höpsö unelma mallin urasta hurras päässä. kumpikaan näistä ei sitten toteutunut mutta sehän ei mua kaatanut, sillä mulla oli aikaa kavereille ja sitä aikaa yhdessä vietettiin, oikein olan takaa, joka oli tärkeintä
Muistan kuinka oltiin Tanjalla Aleksin ja Kitin kanssa tekemässä lettuja helmikuun 1. Silloin meillä oli mahtavaa aikaa ennen kuin mun piti lähtee seiskaks töihin nurtsille. mä nauroin pitkästä aikaa hyvin ja me oltiin oikeita kotiäiti-kokelaita ! mahat täynnä lättyi naurettiin lisää ja hotkittiin paha olo itellemme. mutta se ei meitä haitannut !
Samana perjantai-iltana mun elämä muuttu monelta osalta..

 <3:lla Jonna

3 kommenttia:

  1. Ainoo moite on että teksti loppu kesken, innolla ootan jatkoa! (:

    VastaaPoista
  2. Ihana <3 Toivottavasti kohta tulee part 2?:)

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !