Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hello march, Spring is almost here

Maaliskuu... ja pieni matka kevääseen ja kesään. Tässä kuussa on mun ja jonin vuosipäivä, viimeinen työssäoppiviikko ja takas oman luokan pariin koulun penkille, kauhee ikävä kaikkia, palkkapäivä, pääsee ajaan skootterilla, ja muutenkin oon iloinen yleensä maaliskuussa. Se on vähän niin kuin mahdollisuuksien kuukausi huhtikuun rinnalla, ainakin mulle. Nyt odotan että sää alkaa lämpiään entisestään ja löydän itselleni ihanan nahkatakin, kevään tavoite: löydä musta nahkatakki ! Olisko teillä vinkkejä millainen mulle sopisi ja mistä sais hyvään hintaan, laita kommenttiin vinkkisi !
No niin tämä mökkihöperö  nostaa peppunsa ylös sängyltä lähtee lenkille ja saunan jälkeen kannustamaan Ansku Putouksessa voittoon !

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!
ps. mitä tykkäätte uudesta bannerista ?

<3:lla Jonna


5 kommenttia:

 1. Blogisi banneri ja ulkoasu on kiva :) ja tekstiä on juuri sopivasti ja kuvat ovat hyvä laatuisia ja niitäkin on sopivasti. Voisit tehdä vaikka myday joku kerta :) + olet nätti :) tsekkaa toki minun blogi ja käy kommentoimassa : http://lifestyleandfashionbytiina.blogspot. fi/ voi toki liittyä lukijaksi myös :)

  VastaaPoista
 2. Oot tosi nätti!

  http://emmaablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. vero modassa nahkatakin on vain 40euroa ja siellä on paljon erillaisi nahkatakkeja, myös mustia:)!

  http://mirellajau.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. tosi kiva blogi, oot tosi kaunis, ja otat hyvälaatuisia kuvia ! :)


  http://ikuisesti-nuori-ja-vapaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !