Sivut

lauantai 22. helmikuuta 2014

Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen

Viikko on taas takana ja hiljainen täällä blogin puolella. mulla ei oo tapana pyydellä anteeks postaamattomuudesta ja en tee sitä nytkään. 
Takana on siis rankka viikko keittiössä, fyysisesti ja henkisesti oman pään sisällä on tapahtunut vaikka minkälaista hullunmyllyä. onneksi kuitenkin hiihtoloma alkoi nyt perjantaina ja saa pistää aivot narikkaan vähäksi aikaa. Mä aloitin lomani kuitenkin makeasti kaatumalla jäisillä rappusilla suoraan selkärangalle ja liikkuminen vaikeutui, mutta hengissä ollaan. 
Loma suunnitelmia ei muuten olekkaan paitsi maanantaina mennään passia katseleen, ja huomenna sunnuntaina olisi isosiskon 20w synttärit perheen kesken. 
Viime yön olin rengossa ja vietettiin jonin kanssa taas laatuaikaa, ja tänään kun kotio tulin niin aloin siivoamaan huonettani sekä vaihtaan järjestystä. Haluatteko huonepostinkii jossain vaiheessa kun saan loppuun siivottuu? 
Tähän loppuun vielä kuvia kuluneelta viikolta, vaikka ei se kamera paljon kädessä ollut mutta jotain matskuu silti.<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !