Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

my first workweek

Tervehdys kaikille ihanille lukijoille ! Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa yliväsynyt tyttö joka on vaikeuksista huolimatta selvinnyt kuluneestä viikosta työssäopissa Café Hoffilla. Mutkia kuitenkin matkaan tuli ja vaihdan huomisesta lähtien Tavastian suurikselle työssäoppiin joka on pieni helpotus. Viikko on ollut pitkä ja raskas joten varmaan puolet viikonlopusta Nevilässä oon nukkunut ja ladannut akkua tulevaan koetteluun. 
Viikonloppua ollaan myös jonin kanssa käytetty ensi viikonlopun suunnitteluun kun on ystävänpäivä ja meillä on sunnuntaina 11kkpäivä. koko viikonloppu vietetäänkin erilaisissa tunnelmissa ja maaliskuun 16, onkin vuosipäivä. 
Ollaan myös suunniteltu hiihtoloman viimeistä viikonloppua joka aijotaan viettää alkeellisissa oloissa jonin mökillä pienellä mutta ihanalla kaveriporukalla. mitä tykkäätte tuosta lettikampauksesta? 
Tässä oli pieni kuulumispostaus kuluneelta viikolta. heittäkää tuohon alas kommentteihin millaisia erikoispostauksia haluatte blogissani nähdä tai äänestä oikeassa sivupalkissa olevassa kyselyssä ! 


Hauskaa tulevaa viikkoa !


<3:lla Jonna

4 kommenttia:

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !