Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pitkästä aikaa !

Melkein viikon kato käynyt täällä blogimaailmassa mun osalta koska meidän kone sano itsensä irti, uusi kone on ostoslistalla kärjessä ja mahd. pian mutta siihen asti sain jonilta, pelastavalta enkeliltäni, koneen lainaan jotta tää postaaminen ei pysähtyisi seinään.. 
Mutta asiasta moottorisahan kautta puuhun. Miten teidän viikko on mennyt? itsellä on rankka kouluviikko puolessa välissä, miten koulu voi olla näin rankkaa..? Liikunnan suhteen oon petrannut muut aineet on mennyt lonkalla. Tuli eilen juostua koulun salilla matolla pitkänkin ajan ja fiilis oli ihana. tänään ostettiin uuden juoksukengät mulle, oon niin onnellinen niistä ! 
Mieliala on oikein positiivinen kun sää on ollut aurinkoinen, aurinkoiset pakkaspäivät ovat kauniita ja tekevät mielestä positiivisen. 
Huomenna on vähän erikoinen päivä, jonin kanssa tulee 10kuukautta ja meillä on kivoja suunnitelmia juhlapäivän suhteen. kysyn teiltä lukijat, haluatteko jonkun näköistä stooria musta ja jonista? 

IMG_3389 IMG_3382 IMG_3387 IMG_3379 IMG_3394 kaikille instagramin käyttäjille tiedoksi että elämääni voi seurata  instassa nimellä jonnasof 


<3:lla Jonna

1 kommentti:

  1. joojoo!! tee postaus susta ja jonista !! :)) ootte niiiin ihania ♥

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !