Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014

Happysmilehappy

Viikko on edennyt jos torstaihin ja viikolla onkin tapahtunut kaikkea jännää. 
Oon harjoitellut instan käyttöä jonnasof ja opetellut kiireessä bussiin lähtiessä ottamaan asukuvaa. eilen keskiviikkona sain terveen paperit ja tiedon että saan jäädä ravintola-alalle polvesta viis. Ostin myös uudet höntsät ittelleni ja uudet urheiluliivit urheiluvimman pauloissa. Ollaan myös parit kokeet tehty ja aloitettu työt tän vuoden osalta. myös kesän Saksan reissua varten liput ollaan varaamassa ensi viikolla ja lähtö SakuStar -kisoihin Vaasaan varmistuu. Keväällä ja kesällä siis luvassa kaiken näköisiä erikoispostauksia noista reissuista.
Tässä vaiheessa viikkoa ollaan kuitenkin jo aika väsyneitä ja pikku hiljaa kaipailen jo tuota viikonloppua.. tänä viikonloppuna aijon varmaan rentoutua vaan..
Miten teidän viikko on mennyt? Haluisin myös tietää että kuinka moni ammattikoululainen lukee blogiani?

00007 IMG_3327 IMG_3335 IMG_3340 IMG_3342


<3.lla Jonna

5 kommenttia:

 1. ainakin yksi amislainen seuraaa tekstiili alalta ja tykkäänkin blogistasi todella paljon! jatka samaan malliin ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että ammatti-ihmisiä seurailee blogia ! Sama tyyli jatkuu ;)

   Poista
 2. MIkä kamera sulla on?

  VastaaPoista
 3. En tiedä voiko mun koulua kutsua amikseksi mutta kuitenkin ammattiin valmistama mun koulu on eli lastenohjaajaopiskelija olen ja toista vuotta opiskelen. Ja mäkin tykkään sun blogista, tätä on todella mukava lukea harmittaa vain kun asun asuntolassa viikot ja siellä ei toimi netti niin pystyn lukea blogiasi vain viikonloppuisin tällä hetkellä. Mutta tärkeintähän on kuitenkin että luen. Niin ja sulla on aivan ihania kuvia :)

  VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !