Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Ostoksia!

Pitkästä aikaa tulee ostospostausta vuoden vaihteen alennus myynneistä ! Ylihuomenna saisin palkan töistä mutta näitä ostoksia on sponssannut jonilta saatu H&Mllän lahjakortti ja mummu ja vaari lahjarahoitus. Käytiin tänään siis siskon ja vanhempien kanssa ideaparkissa ja osa on myös täältä Hämeenlinnasta eilen ostettuja kun minjan ja idan kanssa käytiin katsomassa aleja
tuntuu kivalta taas pitkästä aikaa kävellä vaatekauppaan, kaupassa kassalle ja muovikassin kanssa ulos kaupasta. Kertokaa mitä pidätte ostoksista?
IMG_3238 IMG_3253 Mä oon nyt rakastunut näihin feikkirustoihin, syystä että oon suunnuttelemassa ottaa ruston, sopisko mulle? IMG_3240 Ylisöpöi pompuloit IMG_3247 Mun vaaleat farkut vetelee viimeisiä niin sain tilaisuudeks kun Ideaparkissa käytiin niin ostaa uudet Vubukselta, ne joita etsin ei ollut kokoa mutta nämä menevät hyvin,  väri on tummansininenIMG_3252 Mun harmaa huppari vetelee myös viimeisiä niin uusi huppari oli tervetullut, tykkään tuosta rikotusta väristä. IMG_3251 uusi kauluspaita, no valkoinen kauluspaita oli jäänyt tissien kohdasta pieneksi, tottakai piti saada uusi. IMG_3248 täydellinen peplum mulle ! 
Tähän loppuun vielä parin kaverin vlogin aloitus video, käykää katsomassa, tykkäämässä, tilaamassa ja kommentoimassa !
Mä jatkan nyt tuonne kullan kainaloon täällä nevilässä, hyvät vuoden vaihteet, kyllä vielä ennen 2014-vuotta kuullaan !

<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !