Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

my favorite christmas-songs

Nyt vuorossa olis täysin erilainen jouluaiheinen postaus, nimittäin mun lempi joululaulut, ne kappaleet joita tykkään kuunnella joulun alla, ja jotka koskettava sekä nostavat joulumielen korkealle. Sen voin sanoo että tähän tulee vain osa, koska niitä on niin paljon ! 


Ensimmäiseksi täysin erilainen joululaulu Hollywood Undeadilta. Suosittelen oikeasti kuuntelemaan ! Tän biiisin on mulle siis soittanut ihan minja.


 Nyt  tulee paljastus: Mä tykkään Antti Tuiskusta. En oo siis mikään jättiläisfani vaan tykkään tuiskun biisien sanotuksista, ne on auttanut niin monessa paikassa. Mutta Valovuodet/Varjosi Jäi on ollut sellainen biisi joka on jäänyt mun joulusoittolistalle jo julkaisustaan lähtien. 
Mutta jos et pidä tuiskusta niin kuuntele ainakin biisin sanat tarkasti. 

Rukouksen sanat, ne on niin koskettavat. Ja kun mä en oo uskova ihminen niin kaikki joululaulut joissa ei tuputeta jumalaa ja jeesuksen syntymää niin on mulle sopivia (anteeksi uskovaiset)

Samuli Edelmanin-Hiljaisuuden valot kuulin viime vuonna telkasta jonkun konsertin yhteydessä, naps ja mä olin biisin sanojen pyörteessä

Tää Biisi ! Vähän erilainen joulubiisi, vai voiko tätä edes joululauluks sano, pirtee kuitenkin, ja sopiva tähän vuoden aikaan ! Ylistän Stigiä sanoituksista 

Sitten on Justin Bieberin Mistletoe, tää biisi kuuluu niihin bieberin biiseihin kun se teki vielä hyvää musaa eikä ollut mulkku. Tää on siis mun mielipide. Tätä biisiä on tultu laulettua yläasteellä musantunneilla ja sitten jossain vaiheessa luokan kanssa koulun jossain juhlassa.

Mitä tykkäsitte tästä vähän musapainoitteesta postauksesta? kommentit kommenttiboksiin ! 

<3:lla Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !