Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Palkka tuli ja palkka meni

uus naamanpuhdistus aina, tätä voi käyttää kahdella tavalla, jokapäiväisenä pesuaineena tai naamiona. Aivan mahtavaa tököttiä, kasvot tuntuu heti puhtaammilta käytön jälkeen
Mun suoristusrauta on jo pitkään ollut irtisanomassa itseään joten uusi rauta tuli tarpeeseen, tällä kertaa mun budjetti ei ollut kauhean suuri mutta tuohon remingtonin rautaan luotan, koskaan ei oo pettänyt

Mä oon jo pitkään miettinyt värjätä ruskeaksi hiukset koska oon kyllästynyt blondiin ja halusin jotain uutta mun päähän. totta puhuen väristä en oo varma koska ennen tätä yllä olevaa väri mun pitää vetäistä punertava väri päähän ettei tule harmaita hiuksia, toivottakaa onnea tähän projektiin viikonlopuksi. Mitä sanotte, sopisiko ruskeat hiukset mulle?

ylhäällä on ostoksia jotka oon ostanut tän kuun pienellä palkallani. Ostospostauksia ei ookkaan vähään aikaan näkynyt täällä blogin puolella. 
Tää viikko on mennyt vähän huonompaan laatuun huonojen yöunien ja heräilyn takia mutta hyvin on jaksettu tsempata ja nyt on ansaittu tänään alkanut viikonloppu, eli huomenna ei koulua!  

Hauskaa viikonloppua kaikille ! :)<3:lla Jonna

7 kommenttia:

 1. kyl mun mielest sulle sopis ruskeetkin! oot muuten tosi kaunis!:)
  jos haluut niin käy kurkkaa jenskijenski.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihan hauska postaus ja mikä Lumia sulla on ? :)

  VastaaPoista
 3. missäs sun mopoauto on? ota kuvaa siit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että olit kirjottanu facebookkiin että jee mul on mopoauto tai jotain joskus????

   Poista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !