Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Blogger's Inspiration Day

Eilen Idan kanssa sullottiin itsemme junaan joka matkas helsinkiin ja meillä oli suuntana Indiedayssin järkkäämä Blogger's Inspiration Day. Me oltiin molemmat ihan jännittyneitä ja viime yönä ei oltu nukuttu kunnolla jännityksen takia. 
Asemalta käveltiin tapahtuma paikalle ja kun nähtiin että miten paljon siellä oli ihmisiä niin suut loksahtu auki. Tila oli ahdas, paljon ihmisiä ja hiukan huono valo mutta siitä huolimatta tapahtuma oli mahtava ja antoisa. Esillä oli ensi vuoden vaatemallistoja Vilalta, Junaroselta ja Onlyltä, laukkuja, Vichyn tuotteita ja ihoanalyysi, Instrumentariumin silmälaseja, hyvää ruokaa, musiikkia, namuja ja isojen ja mahtavien blogien pitäjiä.
Meidän kohdalla Inspiration day jäi lyhyeksi ahtaanpaikan ahdistuksen takia ja kumpikaan ei halunnut saada mitään kohtausta sekä tuntui siltä että pienemmän blogin pitäjänä ei oikein kuulunut sinne kun paikalla oli niin isoja nimiä mutta siitä välittämättä suunnattiin Hietalahdelta kaupoille selvittelemään päitämme. Kauppoja kierreltiin monta tuntia ja illalla junaan. Mukaan ei tarttunut mitään muuta kuin Indiedayssin lahjakassit ja namikassi uutuus tuotteilla. 
Vaikka tapahtuma jäi lyhyeksi saatiin kokea mahtava päivä, landepaukut näki Stocan jouluvalot, maistettiin Coffee Housen jäälattea koska Starbuksilla ei keretty jonottaan, tuoksuteltii kauppahallin antimia, rakastuttiin koko sydämmestä Helsinkiin, tutustuttiin entistä enemmän toisiimme ja opittiin että älä pidä hiuksia takin sisällä, ne menee ilkeeseen takkuun.
Kiitos Idalle tästä reissuta, oli mahtava päivä! ens kerralla kunnolla shoppaan ja Minja ja Jenni mukaan sekoileen ja eksymään. 

00 IMG_2707 IMG_2700IMG_2680 IMG_2675 IMG_2699 IMG_2693 IMG_2690 IMG_2684 indeiadays3

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, ihana postaus. :) Olet todella kaunis!

    http://in-flash-your-life-is-over.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Heyy! Let follow each other???
    Follow me I'll follow right back! ^_^

    VastaaPoista

Jos et vielä kommentoinut, tee se nyt !